Home » Ikke kategoriseret » Metaldetektor » Vinter og brug af metaldetektor?

Vinter og brug af metaldetektor?

Vinteren er over os med frost… Her er nogle tips for brug af metaldetektor om vinteren

 

Ud til strandene…

For de fleste er brugen af metaldetektor en sæsonbetinget aktivitet, meeen sådan behøver det absolut ikke at være.

En flot December dag med solskin og lidt frost byder op til en dag ude oven på julemad m.m. Hvorfor ikke tage detektoren med? I Danmark er vi velsignet med mange kilometer kystlinie med saltvands sandstrande, her kan man oftest uden problem bruge sin detektor. Metaldetektorer fra Bounty Hunters og Teknetics har vandtætte søgespoler og kan derfor med rette bruges nær vand og sågar i lavt vand! Sand er generelt ikke så modtagelig for frost, især ved saltvands strande, og derfor nemt at grave i.

Brug vinteren til planlægning af fremtidige detektor jagte

Hvis det er for koldt og frosssen og lidt for langt til nærmeste strand, er det en god ide at bruge lidt tid på at finde nye jagtsteder når vintersæsonen slutter. De erfarne og mest succesfulde detektorfolk bruger tid på at studerer optimale søgeområder. Steder som har været velbesøgt eller hvor der i gamle dage har været begivenheder, nær kirker hvor folk altid har været samlet og hvor der tilmed ofte har været markedsplads, eller nær vande. Hvor der er vand, har der også været mennesker. Søer er altid gode områder. Informationer kan med succes findes lokalhistorisk enten på nettet eller på det lokale bibliotek.

Alt i alt er Danmark optimalt til detektorsøgning helårs, så få bare vintertøjet på, kaffen eller kakaoen i termokanden og så bare afsted…. Skatten ligger derude :-)

Om admin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>