Home » Ikke kategoriseret » Månedens metaldetektor September/Oktober 2018

Månedens metaldetektor September/Oktober 2018

Teknetics G2+

 

G2+ (Detector - Front View)-ny-00

Månedens metaldetektor September/Oktober 2018 er den formidable Teknetics G2+
Det skal ikke være nogen hemlighed at vi har glædet os meget til at kunne kåre Teknetics G2+ til månedens metaldetektor, for der er virkelig tale om en metaldetektor som på mange områder er i en klasse for sig selv.

Teknetics har snart 40 års jubilæum i kvalitets segmentet af metaldetektorer og produceres idag af verdens største producent af kvalitets metaldetektorer.

Med hele 12 forskellige metaldetektorer (+ varianter af disse) i forskellige prisklasser, tør vi godt postulerer at Teknetics idag er markedets mest komplette detektormærke og dækker et hvert ønske fra børne/begynder metaldetektor til Topklasse detektorene T2+ og G2+ der giver selv den mest erfarne detektorfører sved på panden!
Og Teknetics er helt i top hvad angår kvalitet, funktionalitet og ydeevne….
Og konceptet er enkelt… men effektivt!
Når Teknetics udvikler en gennemprøvet detektorplatform med succes, fortsætter Teknetics udviklingen på denne, med forbedringer ergonomisk, konstruktivt samt teknisk. På den måde er man sikret at man ikke går et skridt tilbage for at nå to skridt frem!
Teknetics G2 er et klasse eksempel på dette. G2 blev lynhurtig en stor salgsucces internationalt, af flere årsager:

  • En af markedets letteste metaldetektore på godt 1 kilo med 11″ søgespole, Ergonomisk udformning, med kontrolboks hævet i forhold til selve detektorstangen, hvilket giver en sublim balance tilmed
  • Stort, innovativt display med en brugervenlig og letlæselig brugerflade
  • 19 Khz søgefrekvens, der har gjort G2 til nummer 1 hvad angår mønt, guld og fragment søgning, men dog stadig performer ekseptionelt på alle typer af, metal objekter
  • Et diskriminations og Jordbalance system som kun Teknetics kan. Når detektoren er kalibreret korrekt til jorden (Jordbalance) oplever man ikke forstyrrende falske signaler som oftest ses ved selv langt dyrere metaldetektorer. En stilhed der gør at man kommer i tvivl om, om man i det hele taget har tændt detektoren :-)

I 2017 kom den teknetics G2+ på markedet med diverse forbedring på display, software, ny menu, baggrundsbelysning, FE tone og forbedret seperation/hurtighed så den idag giver baghjul til flere konkurrene mærker i dette segment. Men alt det “gode” fra G2 er bibeholdt…. den er bare blevet endnu bedre!

At Teknetics G2 har et stor plads i vores hjerte er ingen hemlighed. G2 var faktisk årsag til at Zeejuu.dk i 2013 så dagens lys! Efter privat at have haft flere forskellige mærker af metaldetektorer uden at finde det rette, “faldt” jeg over Teknetics G2 som dengang ikke blev forhandlet i DK.
15 minutters detektortur var nok! her var præcis det jeg søgte i en detektor og som dækkede mine behov, og da der til min store overraskelse ikke var nogen som dengang forhandlede Teknetics var vejen banet for Zeejuu.dk :-)

Anmeldelser:

HobbyDetecting skrev:

“Min dom – G2+ er klart pengene værd – Selvom den ikke primært er designet til almindelig relikvier søgning, er det en detektor, der giver dig mulighed for at finde flere fund fra markerne, som mange gange allerede er gennemsøgt på kryds og tværs af andre med deres detektorer….”

Læs hele artiklen HER

LostTreasure skrev:

“G2+ er udviklet på platformen af den sublime G2, med yderliger funktioner og forbedringer som ikke bare er gammel vin på nyeflasker, men som klart vil kunne finde mere på selv de mest gennemsøgte områder. G2+ er en Multi søgnings maskine der på ingen måde vil skuffe selv den mest kritiske metaljæger, havd angår guldsøgning, relikvier og mønt  søgning på selv de mest mineraliserede jorder og saltvands strande. Teknetics har vist at nye innovative teknologier er vejen frem istedet for “genindpakke” eksisterende teknologier i nyt design!….”

Læs hele artiklen HER

Om admin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>