Home » Ikke kategoriseret » Månedens Metaldetektor Juni 2018

Månedens Metaldetektor Juni 2018

Månedens metaldetektor Maj 2018

 

Teknetics T2+
Metall Textur


Klik HER og læs mere om specifikationer på produktsiden

Vi har glædet os til at have Teknetics T2 på som månedens metaldetektor, og med den opgraderede T2+ Version har man en af de absolut bedste high-end metaldetektorer som nogensinde er produceret!

Teknetics T2+ er bygget på den legendarisk T2 platform, og udover markedets bedste Jordbalancerings system, dobbelt filter diskrimination og sublim hurtighed, er den nu krydret med Boost Mode, for endnu mere dybdegang og nyt software!
En af verdens bedste og mest populærer metaldetektorer er blevet endnu stærkere!

Med 5 cifret salgstal alene i Afrika, Australien og Nordamerika har teknetics T2 om nogen vist sin poularitet og værd til guldsøgning under vanskelige forhold. Men T2 er faktisk en endnu bedre detektor til relikvier og møntsøgning ikke mindst pga dens dobbelte diskriminations funktion og avancerede jordafbalancerings system, og egner sig derfor perfekt til danske forhold

T2+ er en ener til møntsøgning, relikvierjagt og guldsøgning
Teknetiks T2+ – For fremtiden, på jagt efter fortiden….

Teknetics T2 anmeldelser:

Detecting365 skrev:

“T2 sætter virkelig standarderne for, hvordan de fleste detektorer i dag laves. Design og ergonomi af den, som også kan ses på Fisher F75, er efter min mening blandt de bedste i dag. T2 kan betragtes som en semi-professionel detektor, oig hvis den ograderes med en større søgespole vil dette være en detektor der vil tilfreds stille en i mange år frem. En nybegynder, såvel som en særdeles erfaren detektorist, kan uden problemer anvende denne detektor, og den vil med garanti bringe mange gode fund…”
Læs hele artiklen her: TEKNETICS T2

Om admin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>