Home » Metaldetektor » 13 gode grunde til at anskaffe sig en metaldetektor…

13 gode grunde til at anskaffe sig en metaldetektor…

Kvalitets metaldetektor fra Zeejuu.dk

Derfor bør du eje en kvalites metaldetektor

             

              13 Gode grunde til at eje en metaldetektor…

 

Kvalitets metaldetektor fra Zeejuu.dk

Kvalitets metaldetektor fra Zeejuu.dk

 

 1. Metaldetektering er en af ​​de få fritidsinteresser og hobbyer, der kan “betale for sig selv” med mulighed for at finde gamle såvel som nye mønter, diamantringe, guld smykker, værdifulde relikvier og endda begravede og skjulte skatte. Krukker med mønter, metal kasser med papir penge, guldmønter og værdifulde smykker som blev begravet som eneste mulighed for opbevaring. Selvom mange gode ”skatte” er blevet fundet med en metaldetektor, ligger der masser af historiske og værdifulde ting som stadig venter på at blive fundet.

 

 1. Søgning med metaldetektor har vist sig at være særdeles afstressende for tusindvis af Problemer synes at mindskes, måske helt at forsvinde, når man kommer ud i naturen og oplever spændingen når et begravet mål lokaliseres. Du kan komme væk fra hverdagens stress og kompleksiteter og finde indre ro og fred, hvis du ønsker alene tid, eller du kan møde nye mennesker som kan give dig selskab omkring verdens bedste hobby.

 

 1. Brugen af en metaldetektor kan være godt for dit helbred. At komme ud, trække den friske luft, gående mens detektoren svinges fra side til side, samt bøje sig ned for at grave et mål op er en glimrende måde at røre kroppens muskler på og at trimme din talje. Ved Metaldetektering bruges mange af kroppens muskler, Ben, Ryg, Skuldre og Arme. Forsøg gerne at skifte arm når der detekteres så begge sidder af kroppen aktiveres, og man undgår dermed også træthed og overbelastnings skader.

 

 1. Du vil sikkert finde ligesindede som også sværger til deres metaldetektor på din søgen efter værdigenstande og skatte. Mange mennesker er interesseret metaldetektering eller synes det er en spændende hobby, og man kommer nemt i snak om hvad man laver, hvor du har købt udstyret, hvad du har fundet osv. Nogle vil måske også dele en historie eller to om interessante områder og steder de kender og hvor der muligvis er god chance for at finde gamle mønter eller relikvier m.m.

 

 1. Du vil lærer meget lokale historie og det kan være rigtigt værdifuldt at læse bøger om det område, du bor i. Der er sandsynligvis bøger med masser af historiske oplysninger, der går 50 og måske flere hundrede år tilbage i tiden. Biblioteket og lokalhistorisk museum er gode kilder hertil.

 

 1. Søgning med metaldetektor er en perfekt måde at få din familie involveret i fysisk aktivitet sammen. Flere og flere familier er sammen om hobbyen og mange er medlem af klubber, og deltager i metaldetektor Rallies rundt i landet, med mulighed for præmier. Husk! Zeejuu.dk har ofte gode tilbud på familiepakker

 

 1. Metal detektering kan åbne op for andre interesser i andre hobbyer. Et stort antal metal detektor brugere og familiemedlemmer er blevet entusiastiske møntsamlere eller interesseret i lokal historie. Og hvorfor ikke? Mønter kan være værdifulde historisk såvel som økonomisk og er ofte langt mere værd end den pålydende værdi. Hos Zeejuu.dk har vi eksempler på møntfund solgt for 20.000 kr

 

 1. Du opdager nye områder i det lokal samfund du bor i. Der er snesevis af steder af interesse for metaldetektor brugere inden for relativ kort køretur fra dit hjem, eller måske behøver du blot at åbne døren for at finde marker til søgning. Du kan tage på Weekend campingture eller ferier med din familie og kombinere ferie med brugen af metaldetektor på andre steder end i dit nærområde.

 

 1. Hundredvis og atter hundreder af skatte, der er gået tabt eller glemt kan opdages med en metaldetektor. Der er nationalt og internationalt massere af eksempler på fund i alle størrelser og former, fund af stor historisk værdi samt fund til mange millioner kroner, Gammelt legetøj, bly soldater, kuglepenne, ure, smykker, krigs levn, forskelligt historisk levn, skatte og Danefæ er der et utal af i den danske muld som endnu ikke har set dagens lys. Vi har hos Zeejuu.dk enkelte kunder som har fundet langt over hundrede danefæ. I et enkelt tilfælde over 150 på blot 1 ½ år!

 

 1. Metal detektering er en af de hurtigst voksende hobbyer og fritidsinteresser og har været det de sidste ti år. Moderne metaldetektorer med unikke funktioner som Diskrimination, Sensitivitets kontrol, digital ID samt mange andre informationer, har gjort metaldetektering mere effektiv og udbytte rig. Hos Zeejuu.dk er vores metaldetektorer af absolut nyeste teknologi, med verdens største producent, største udviklingsafdeling og Ingeniør legender som Dave Johnson fra USA i ryggen, kan vi garantere materiel, der i kvalitet og ydeevne er i den absolutte top

 

 1. Du vil aldrig kede dig. Det er altid spændende aldrig at vide, hvad du måske finder idag. Det kunne være en håndfuld mønter, måske et guld smykke, en smuk diamant ring, eller et forhistorisk levn som måske kan fortælle hvem og hvilket liv der blevet levet det pågældende sted. Hver gang du går ud med din metaldetektor, er det en ny dag uden at vide hvad der gemmer sig under jordoverfladen.

 

 1. Alle kan bruge en hvilken som helst moderne metaldetektor Zeejuu.dk sælger. De fleste Metaldetektorer har forudindstillet program der gør dem klar til brug så snart batteriet er isat og det store display og ofte enkle sammensætning af knapper gør dem nemme og logiske at betjene. Metaldetektering er en hobby for alle aldre og spænder vidt fra vores yngste køber på 5 år til vores ind til videre ældste på 84 år! Så alder er ingen hindring… Som vores ældste metal detektor kunde sagde: Han skulle ikke ud at finde nogle skatte, men i stedet prøve at se om at kunne finde nogle spændende ting fra hans føde gård, som havde personligt værdi og kunne vække minder… Mange har deres egen indgangsvinkel til hvad metaldetektoren skal bruges til

 

 1. Metal detektering er billigere end golf, sejlsport, skiløb, fiskeri, jagt, eller næsten enhver anden aktivitet, som du kan tænke på, derudover er det en af de eneste hobbies der kan være selvfinanserende. Metaldetektorer hos Zeejuu.dk fås i forskellige prisklasser afhængigt af funktioner og ydeevne, og hvis de plejes, kan de holde i årtier. Og modsat jagt, behøver du ikke at slå noget ihjel for at opnå ”trofæer”

 

Som vi plejer at sige hos Zeejuu.dk, så er Metaldetektering verdens bedste hobby! ”Hvilken anden hobby giver en kombination af: frisk luft, motion, historisk interesse, samt chancen for at finde en vaskeægte skat”!

 

God jagt! ;-)

Om admin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>